0031 (0) 6 12 4000 40 info@cunerus.nl

ruslandreizen

Actueel

Per 1 januari 2019 heeft Stichting Cunerus de status van: Reisorganisatie. Via RuslandReizen.org regelen wij visa voor Rusland. We organiseren individuele- en groepsreizen. We bemiddelen Nederlandstalige gidsen in Moskou en Sint-Petersburg.

####

21 februari 2017 Cunerus organiseert: Grote uitwisselingsexposite Nijmegen – Sint Petersburg

Stichting Cunerus organiseert in april 2018 een grote expositie in Nijmegen van het werk van 10 Russische kunstenaars. Dit alles vindt plaats in het kader van een groot uitwisselingsproject, waarbij 10 Nederlandse kunstenaars in Sint Petersburg exposeren en 10 Russische kunstenaars Nederland / Nijmegen aandoen. Stichting Cunerus is op dit moment bezig met de fondswerving voor dit project. Onderliggende gedachte is, dat als de politiek niet wil we het met kunst wel gaan doen: begrip  en waardering voor elkaars culturen.

Nadere berichtgeving volgt.

Het bestuur.

#####

1 maart 2017 Foto- en verhalenboek: Rusluie van de 21e eeuw.

Gestart In 2017: het project Rusluie van de 21e eeuw. Wij steunen de uitgave van een boek met foto’s en verhalen over Nederlanders die zich nu in Sint Petersburg gevestigd hebben. Meer en uitgebreide informatie volgt snel.

####

1 juni 2016  RuslandReizen

Stichting Cunerus lanceert zijn nieuwe reisbureau en gids bemiddelingsorganisatie: RuslandReizen.
RuslandReizen levert Nederlandstalige gidsen in Sint Petersburg en organiseert groepsreizen. Voor meer informatie zie het menu item: RuslandReizen, of klik rechtstreeks door naar de website: www.ruslandreizen.org

###